2B7A2119

Tipsa om utbildningar du vill vi arrangerar och delta i utlottning av biobiljetter.

http://megacare.se/tipsa-och-vinn/

Här presenterar vi de typer av utbildningar som vi erbjuder.

Du som arbetar eller studerar inom vård och omsorg
För dig kan vi erbjuda skräddarsydda medicinska utbildningar enligt behov och önskemål. Vi kan även erbjuda kurser i ledarskap och i hälsoekonomi. Vet du t ex hur du kan visa vad god omvårdnad är värd i pengar? Klicka här för att komma till intresseanmälan.

För studenter, klicka här

Du som är småbarnsförälder
Vi kan ordna utbildningar för dig som är nybliven förälder och vill lära om det nyfödda barnets utveckling och sjukdomar. Eller för dig med lite äldre barn på dagis som har mer eller mindre ständiga ”dagisinfektioner” – vad är det och vad kan man göra? Klicka här för att komma till intresseanmälan.

Du som vill veta mer om olika medicinska ämnesområden
Som allmänhet kan man vara intresserad av olika medicinska ämnesområden och sjukdomar, t ex fästingar och fästingöverförda sjukdomar, hur immunförsvaret fungerar eller vilka vaccinationer som kan vara aktuella när man är vuxen. Du som är lite äldre kanske är intresserad av att t ex lära mer om hjärtats sjukdomar och högt blodtryck. Eller någon annan sjukdom som är vanlig när man kommer upp i ålder. Dina anhöriga skulle förstås också vara hjärtligt välkomna på en sådan utbildning. Klicka här för att komma till intresseanmälan.

Du som är företagare eller arbetar inom företag eller myndighet
Kanske finns behov av en skräddarsydd utbildning, t ex vad man ur medicinsk synpunkt bör tänka på vid arbete utomlands. Eller är du chef och känner att du skulle vilja komma till oss och ensam eller i en liten grupp tala om chefers arbetssituation? Vi kan hjälpa dig med detta också. Klicka här för att komma till intresseanmälan.

Alla dessa grupper kan ge förslag på utbildningar och vinna biobiljetter – klicka i högerspalten!